Kasvitar Oy, Y-tunnus 3090376-1, myy pääasiassa kasveja ja niihin liittyviä tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Tilatessaan Kasvitar Oy:lta asiakas sitoutuu alla oleviin toimitus- ja käyttöehtoihin. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

TOIMITUSEHDOT JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut tilausta kohden ovat 8,90e (lähelläpaketti/bussipaketti) tai 16,90e (kotijakelu/jakopaketti).
Tuotteemme kuljettaa Matkahuolto. Kasvitar lähettää tuotteita maanantaisin ja tiistaisin, jotta kasvit ehtisivät saapua ennen viikonloppua. Tilatessasi meiltä kasvin, saat Matkahuollon seurantakoodin lähetykselle kun se on lähetetty. Seurantakoodilla voit seurata tilauksesi kulkua netistä Matkahuollon sivuilta. Kasvin kuljetusstressin minimoimiseksi, noudathan kasvin välittömästi sen saavuttua noutopisteeseen.

Tuoretuotteiden toimituksillamme on säävaraus, tarkoittaen sitä että saatamme esim. kovissa pakkasolosuhteissa tai infernaalisissa hellelukemissa lykätä toimitusta, kunnes Pekka Pouta ennustaa suotuisampia kelejä kasviesi turvalliseen toimitukseen.

HUOM! Huomioithan että ostoskoriin siirretty tuote ei päivity verkkokaupan saatavuussaldoon,
ennen kuin maksutapahtuma on suoritettu loppuun.

PALAUTUKSET ja peruutusehdot

Kasvit ovat tuoretuotteita joilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta.
Mikäli tilauksessai on moitittavaa, tulee siitä tehdä Kasvitar Oy:lle kirjallinen reklamaatioselvitys valokuvien kera sähköpostiin (kasvitar@gmail.com) kahden vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Kasvitar Oy ei käsittele kuvattomia reklamaatioita. Koska kasvit ovat eläviä ja monet hyvin herkkiäkin, saattavat ne huolellisesta pakkaamisesta huolimatta saada kuljetuksessa pieniä kosmeettisia vaurioita. Hyväkuntoinen terve kasvi kuitenkin toipuu mahdollisista kosmeettisista vaurioista sekä kuljetusstressistä.

 Muilla tuotteillamme (ei koske kasveja) on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä avaamattomassa ensisijaisessa pakkauksessa. Palautuksen postikuluista vastaa tilaaja. Kasvitar Oy ei ole velvollinen hyvittämään viallista tuotetta ilman palautusta. Kasvitar Oy ei hyvitä noutamatta jätettyjä tilauksia.

Tilauksen voi peruuttaa vain, jos tilausta ei ole vielä ehditty lähettää. Mikäli haluat perua tilauksen, ota välittömästi yhteyttä sähköpostiin kasvitar@gmail.com.

maksutapa

Maksutapana verkkokaupassamme toimii korttimaksu.

tuotelistaus ja -hinnat

Verkkokaupassa ilmoitettu tuotehinta sisältää arvonlisäveron. Kasvit toimitetaan muoviruukussa, ellei toisin mainita. Muoviruukun koko on ilmoitettu kuvan alla, esim P14 tarkoittaa että ruukun halkaisija on 14cm. Kasvitar Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, inhimillisten virheiden sattuessa
(esim. virheellinen varastosaldo, saatavuus ongelmat).